Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelepçe açmak

Rüyada kelepçe açmak

Rüyada kelepçe açmak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, maddi imkânlarının artacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kelepçe açmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlaşmazlıklar yaşansada, yolun sonunda uyumu yakalayabileceksiniz.

Rüyada kelepçe açmak parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına işarettir.

Rüyada ayakta kelepçe görmek gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına yorulur.

Rüyada ölüyü kelepçeli görmek yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada koluna kelepçe takıldığını görmek maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına inanılır.

Rüyada eli kelepçeli adam görmek uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına yorulmaktadır.

Rüyada ellerinin kelepçelendiğini görmek manevi olarak hasar alınacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine yorulur.

Rüyada birini elleri kelepçeli görmek kısmetin açılacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, büyük düşüneceğine delalettir.

Rüyada altın kelepçe takmak zorlukların ve engellerin aşılacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments