Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah tutmak

Rüyada silah tutmak

Rüyada silah tutmak güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada silah tutmak gördüyseniz:

  • Savurgan bir yapıdasınız.

Rüyada elinde silah tutmak tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine tabir olunur.

Rüyada silah tutmak maddi açıdan çok zorlanılacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada silahla nöbet tutmak daha rahat bir hayatı olacağına, maddi gücünün azalacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına işarettir.

Rüyada silahlı nöbet tutmak malının üstüne mal ekleyeceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine yorulur.

Rüyada silah ve düşman görmek büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, azalacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada silahla vurularak yaralanmak daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, kısmetinin de açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla kafasına sıkmak hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada silahla vurulmak ve kan görmek düşmanını alt edeceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, aile saadetinin artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments