Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah ve düşman görmek

Rüyada silah ve düşman görmek

Rüyada silah ve düşman görmek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, maddi olarak üstünlük elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada silah ve düşman gördüyseniz:

  • Belli yöntemlerinizi veya gidilen yolları gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada düşmana silah sıkmak doğru adımlar atacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine delalet eder.

Rüyada düşman tarafından silahla vurulmak elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, işinde terfi alacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına işarettir.

Rüyada düşmanın silahını almak çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşmanın elinden silahını almak işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla düşman öldürmek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanı silahla öldürmek kader çarkının kişiden yana döneceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada silah düşman görmek geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına inanılır.

Rüyada düşmanını silahla öldürmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments