Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla nöbet tutmak

Rüyada silahla nöbet tutmak

Rüyada silahla nöbet tutmak hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, kendi işinin sahibi olacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, haneden birinin ayrılacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına delalettir.

Rüyada silahla nöbet tutmak gördüyseniz:

  • Sizin yapmanız gereken işleri başkalarının yapmasını beklemeyin veya başkalarına güvenerek bazı sorumluluklarınızı ihmal etmeyin.

Rüyada silahlı nöbet tutmak aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada silahla nöbet tutmak aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker olmak nöbet tutmak rızkın da aynı oranda çoğalacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına tabir olunur.

Rüyada asker nöbet tutmak tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada asker olup nöbet tutmak rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine inanılır.

Rüyada asker olmak ve nöbet tutmak insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, kötü günlerinden kurtulacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine alamet eder.

Rüyada askerde nöbet tutmak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada hastanede nöbet tutmak kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments