Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı nöbet tutmak

Rüyada silahlı nöbet tutmak

Rüyada silahlı nöbet tutmak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, hainlik yapacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, malını ve canını riske edeceğine rivayet eder.

Rüyada silahlı nöbet tutmak gördüyseniz:

  • Belli konulara müdahale etmeniz veya bazı kişi ya da işleri yönlendirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada silahlı nöbet tutmak dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine inanılır.

Rüyada silahla nöbet tutmak sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine delalet eder.

Rüyada nöbet tutmak şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına işaret eder.

Rüyada asker nöbet tutmak çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hastanede nöbet tutmak çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada asker olmak ve nöbet tutmak atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, acı veren kazalara, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada asker olup nöbet tutmak bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine delalet eder.

Rüyada asker olmak nöbet tutmak rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments