Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah takmak

Rüyada silah takmak

Rüyada silah takmak huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına delalet eder.

Rüyada silah takmak gördüyseniz:

  • Bazı konuşmalar yapmadan önce karşı tarafın sözlerinizi nasıl anlayabileceği üzerine detaylı düşünmenizde fayda var.

Rüyada silahı beline takmak elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bele silah takmak doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada beline silah takmak çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada silah söküp takmak üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine inanılır.

Rüyada silah takmak şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada silah elinde görmek bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına rivayet eder.

Rüyada kılıç ve silah görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments