Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bele silah takmak

Rüyada bele silah takmak

Rüyada bele silah takmak çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, terfi alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bele silah takmak gördüyseniz:

  • Size ihtiyacınız olmayan harcamalar yaptırabilecek kişiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada bele silah takmak girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada bele kemer takmak bunu da herkese ilan edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına tabir olunur.

Rüyada bel fıtığı ameliyatı olduğunu görmek kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada belçikaya gittiğini görmek büyük bir işin sahibi olacağına, zarar edeceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine işarettir.

Rüyada bele ip bağlamak hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine işarettir.

Rüyada bel kuşağı görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada bel ağrısı hissetmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bel kemiği görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments