Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıç ve silah görmek

Rüyada kılıç ve silah görmek

Rüyada kılıç ve silah görmek kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, zaferler kazanacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına inanılır.

Rüyada kılıç ve silah gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler sizi zor durumda bırakabilir.

Rüyada kılıç ve silah görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, kötü durumlara düşürüleceğine işaret eder.

Rüyada ışın kılıcı görmek bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, şifa edineceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine delalet eder.

Rüyada parlak kılıç görmek onun yolundan ayrılmayacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada kılıçla kafa kesmek kazalardan, belalardan korunacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, sırtının yere gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kılıç dövüşü yapmak ondan kazanç elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına işarettir.

Rüyada kılıçla saldırmak mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kılıç vermek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kılıç çiçeği görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, büyük hatalar yapacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments