Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah söküp takmak

Rüyada silah söküp takmak

Rüyada silah söküp takmak yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, zafer ve zenginlik getireceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına alamet eder.

Rüyada silah söküp takmak gördüyseniz:

  • Hızla ilerlemenizi sağlayabilecek gruplara erişim sağlayabilirsiniz.

Rüyada bele silah takmak atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, iyileşme göstereceğine, ortak işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada silah takmak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada silahı beline takmak heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına inanılır.

Rüyada silah söküp takmak işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada beline silah takmak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine alamet eder.

Rüyada silahla belinden vurulduğunu görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, esenliği bulacağına inanılır.

Rüyada silah erkek görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada makineli silah görmek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, kazancının daha da artacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments