Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah erkek görmek

Rüyada silah erkek görmek

Rüyada silah erkek görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok yorulacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada silah erkek gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, sadakatinizi gösterme şansı bulabilir veya belli konularda anlaşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada silah erkek görmek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına delalettir.

Rüyada silahlı erkek görmek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada silah tutmak hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada patlamayan silah görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, dertlerine çare bulacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada silahla vurulmaya çalışılmak sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına rivayet eder.

Rüyada birisi tarafından silahla vurulmak muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına inanılır.

Rüyada silahla kadın öldürmek çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, kısmetlerinin çoğalacağına, gidilecek yönün belirleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahtan kurtulmak bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sahip olacağı malın faazlalığına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments