Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makineli silah görmek

Rüyada makineli silah görmek

Rüyada makineli silah görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, vefa göstereceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada makineli silah gördüyseniz:

  • Bazı olaylar ya da durumlarla ilgili soru işaretleriniz ya da belli bir işin olup olmayacağı konusunda şaibeler söz konusu olabilir.

Rüyada makineli silah görmek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, düzenli bir işe girileceğine, sorunların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada makinede dikiş dikmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıyma makinesi görmek yerinde saymayacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına işaret eder.

Rüyada fotoğraf makinesini kırmak yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına delalettir.

Rüyada bulaşık makinesi görmek yeni ve isabetli adımlar atılacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine alamet eder.

Rüyada çamaşır makinesi almak elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık fotoğraf makinesi görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesiyle fotoğraf çekmek bir süre bu duruma çare bulamayacağına, önünü göremez olacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments