Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah saklamak

Rüyada silah saklamak

Rüyada silah saklamak elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada silah saklamak gördüyseniz:

  • Çevrenizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler fiziksel, maddi ya da entellektüel anlamda daha gelişmiş bir geleceğin kapılarını açabilir.

Rüyada silahı saklamak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada silah saklamak geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına delalettir.

Rüyada polisten silah saklamak rahat bir yaşama kavuşulacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine yorulur.

Rüyada silah sakladığını görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına işarettir.

Rüyada altınları saklamak sorunlarının yakında biteceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada eşya saklamak bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına işaret etmektedir.

Rüyada fotoğraf saklamak yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada çikolata saklamak ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, sıkıntıların biteceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments