Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah sakladığını görmek

Rüyada silah sakladığını görmek

Rüyada silah sakladığını görmek kazancının yerine gelmesine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, muradına ereceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada silah sakladığını gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, evinizi, diğer mal varlıklarınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda baskılar artıyor.

Rüyada silahı saklamak ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada silah saklamak sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada polisten silah saklamak işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silah sakladığını görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine yorulur.

Rüyada telefonu saklamak platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada alyans saklamak ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada küpe saklamak iyi bir aile reisi ve baba olacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine tabir olunur.

Rüyada öldürüp saklamak rüya sahibinin elinin darlaşacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments