Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altınları saklamak

Rüyada altınları saklamak

Rüyada altınları saklamak sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, iyilik bulacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada altınları saklamak gördüyseniz:

  • Bir kadın tarafından ihmal edilebilir, önemsenmeyebilir ya da siz onunla kontak kurabilecek vakit bulamayabilirsiniz.

Rüyada altın yüzük saklamak kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına inanılır.

Rüyada birinden altın saklamak moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine işaret eder.

Rüyada altın bilezik saklamak kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada yastık altına para saklamak sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeyrek altın saklamak yeni bir ilişki yaşanacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına işaret eder.

Rüyada altın sakladığını görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine delalettir.

Rüyada altınları saklamak çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına inanılır.

Rüyada altın bulup saklamak sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, kurulu düzenin yıkılacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments