Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahı saklamak

Rüyada silahı saklamak

Rüyada silahı saklamak maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada silahı saklamak gördüyseniz:

  • Aileniz veya evinizle ya da eski bir tanıdıkla ilgili beklenmedik eleştiri, haber, bilgi veya şikayetler söz konusu olabilir.

Rüyada polisten silah saklamak psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada silah sakladığını görmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada silah saklamak mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına tabir olunur.

Rüyada silahı saklamak ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına rivayet eder.

Rüyada çiğ et saklamak düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, büyük mutluluk duyulacağına yorulur.

Rüyada fotoğraf saklamak çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada sigarayı saklamak iyi ruh halinin bozulacağına, üzüntülerin gideceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada altın kolye saklamak çok büyük üzüntüler duyacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments