Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah kuşanmak

Rüyada silah kuşanmak

Rüyada silah kuşanmak ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada silah kuşanmak gördüyseniz:

  • Akışa bırakılması gereken şeylerin zorlanmamasında fayda var.

Rüyada silah kuşanmak aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kılıç kuşanmak böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, çok iyi mevkilere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada zırh kuşanmak çok büyük mutluluk yaşayacağına, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya delalettir.

Rüyada ayağından silahla vurulmak uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, tutulan yolun isabetli olacağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çifte silah görmek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada eşini silahla görmek hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, hem de sevdiklerinin olacağına işaret eder.

Rüyada silah tamir etmek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına rivayet eder.

Rüyada sırtından silahla vurulduğunu görmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments