Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çifte silah görmek

Rüyada çifte silah görmek

Rüyada çifte silah görmek çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çifte silah gördüyseniz:

  • Aşırı tepkilerden, hafife almaktan veya aşırı harcamalardan uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada çifte silah görmek cebinin para göreceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına inanılır.

Rüyada attan çifte yemek bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada çifte kumru görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına yorulmaktadır.

Rüyada çifte kavrulmuş lokum görmek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çifte minare görmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına delalet eder.

Rüyada çifte atan at görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Rüyada at çiftesi yemek yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çifte yemek problemlerinin çözüleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments