Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağından silahla vurulmak

Rüyada ayağından silahla vurulmak

Rüyada ayağından silahla vurulmak yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada ayağından silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Tolere edilmesi zor durumları kabul edilebilir şekle sokma çabası oldukça yorucu olabileceği gibi, ortaya çıkacak sonuçlar da bir o kadar rahatsız edici olabilir.

Rüyada silahla ayağından vurulmak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağından silahla vurulmak çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, ortağından ayrılacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına alamet eder.

Rüyada ayağından silahla vurulduğunu görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada otomatik silahla vurulmak huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, herkesin takdirinin toplanacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla vurulmak kovalanmak her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin silahla vurulduğunu görmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına işarettir.

Rüyada kolundan silahla vurulmak aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, rahata kavuşacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine rivayet eder.

Rüyada silahla vurulduğunu duymak hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments