Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zırh kuşanmak

Rüyada zırh kuşanmak

Rüyada zırh kuşanmak rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine işarettir.

Rüyada zırh kuşanmak gördüyseniz:

  • Katılacağınız seminer, eğitim veya kurslar ya da çıkılacak seyahatler yeni fırsatların doğmasını sağlayabilir.

Rüyada zırh kuşanmak toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, malını ve parasını sağlama alacağına yorulur.

Rüyada kılıç kuşanmak malvarlığının çok daha artacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada silah kuşanmak şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına işarettir.

Rüyada zırhlı araba görmek yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın zırh görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada çelik zırh görmek şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına yorulur.

Rüyada zırh giymek çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, şansın yaver gideceğine alamet eder.

Rüyada zırhlı araç kullanmak yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments