Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah tamir etmek

Rüyada silah tamir etmek

Rüyada silah tamir etmek horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine inanılır.

Rüyada silah tamir etmek gördüyseniz:

  • Duygusal bir konu yanıltıcı etkilere neden olabilir.

Rüyada silah tamir etmek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına işarettir.

Rüyada motor tamir etmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine alamet eder.

Rüyada gemiyi tamir etmek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çizme tamir ettirmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada saat tamircisi görmek aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, işlerini düzene sokacağına işaret eder.

Rüyada yol tamir etmek duygularının karşılıklı olacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tamir edilmiş ev görmek helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada evini tamir etmek sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments