Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıç kuşanmak

Rüyada kılıç kuşanmak

Rüyada kılıç kuşanmak sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kılıç kuşanmak gördüyseniz:

  • Aynı tempoda çalışırsanız beklentileriniz yerine gelebilir.

Rüyada kılıç kuşanmak sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, farklı şeyler deneyeceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada silah kuşanmak kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına işarettir.

Rüyada zırh kuşanmak rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kılıçla insan öldürmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada samuray kılıcı görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına yorulur.

Rüyada küçük kılıç görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına işarettir.

Rüyada paşa kılıcı çiçeği görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kılıçla saldırıya uğramak tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments