Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah görüp ateş etmek

Rüyada silah görüp ateş etmek

Rüyada silah görüp ateş etmek dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, işlerinin toparlanacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına işaret eder.

Rüyada silah görüp ateş etmek gördüyseniz:

  • Ani oluşumlar sayesinde hukuki, resmi, aileniz, eviniz veya yaşadığınız yerle ilgili konularda onarılması gereken yerleri onarma şansı bulabilirsiniz.

Rüyada silah görüp ateş etmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Rüyada ateş görüp söndürmek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada silah görüp kaçmak işveren koltuğunda oturacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, rüya sahibinin uyarı alabileceğine yorulur.

Rüyada silah görüp vurulmak başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına inanılır.

Rüyada silahla ateş edilmesi görmek kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla havaya ateş etmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına inanılır.

Rüyada silahla ateş edeni görmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine yorulur.

Rüyada ateş eden silah görmek mutlulukların yarım kalacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments