Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah ellemek

Rüyada silah ellemek

Rüyada silah ellemek tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada silah ellemek gördüyseniz:

  • Bir ilişkide orta yolu bulmak zor olabilir.

Rüyada silah ellemek arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine tabir olunur.

Rüyada kendi kakasını ellemek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kar ellemek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Rüyada kadın bacağını ellemek beklenen mirasın alınacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük abdest ellemek hem de sevdiklerinin olacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına delalet eder.

Rüyada büyük abdesti ellemek adının hiç yok yere lekeleneceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar toprağı ellemek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın memesi ellemek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments