Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdesti ellemek

Rüyada büyük abdesti ellemek

Rüyada büyük abdesti ellemek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Rüyada büyük abdesti ellemek gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili detayları atlamamalısınız, diyetinize veya fitness planınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada büyük abdesti ellemek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük abdest ellemek başarısızlığa düşeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada büyük ve küçük abdestini yapmak sevdiği kişilerin mutlu olacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, dertlerin dermanının bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini yapan birini görmek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada büyük abdesti yapamamak büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına delalet eder.

Rüyada büyük abdestını yemek kazancın az da olsa yitirileceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada camiye büyük abdest yapmak bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada büyük abdestte kurt görmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments