Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar toprağı ellemek

Rüyada mezar toprağı ellemek

Rüyada mezar toprağı ellemek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, borç batağına düşeceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına işarettir.

Rüyada mezar toprağı ellemek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık belli konularda atacağınız adımlar veya alacağınız kararlar üzerinde etkili olabilir veya geçmiş çalışmalarınızı hatırlatarak yol gösterebilir.

Rüyada mezar toprağı ellemek hayırlı bir terfi alınacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprağa ellemek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezardan toprak almak mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, yanlış bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada mezar toprağına dokunmak en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine rivayet eder.

Rüyada mezara toprak dökmek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına işarettir.

Rüyada mezar toprağı almak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada topraklı mezar görmek her zaman el üstünde tutulacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarın toprağını düzeltmek sağlık sorunları varsa düzeleceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, işinde terfi alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments