Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdest ellemek

Rüyada büyük abdest ellemek

Rüyada büyük abdest ellemek hayallerin gerçekleşeceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, asık yüzlerin güleceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada büyük abdest ellemek gördüyseniz:

  • Zorunlu değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada büyük abdesti ellemek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük abdest ellemek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına alamet etmektedir.

Rüyada odaya büyük abdestini yapmak işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük abdest kusmak yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalette büyük abdest bozmak onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada tuvalette büyük abdestini yaptığını görmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada büyük abdesti tuvalete yapmak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, düşmanlarını kaybetmeye tabir olunur.

Rüyada büyük abdestini tuvalete yaptığını görmek güzel huylarını terk edeceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments