Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıkışık oturmak

Rüyada sıkışık oturmak

Rüyada sıkışık oturmak rahatın ve konforun geleceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına delalettir.

Rüyada sıkışık oturmak gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak kalmak için evde bazı değişiklikler yapılması gerekebilir.

Rüyada sıkışık oturmak hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine yorulur.

Rüyada trafik sıkışıklığı görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada sıkışık arabaya binmek yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine delalettir.

Rüyada yükseğe oturmak bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, huzura kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yılanın üzerine oturmak bereket ve huzur getireceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına delalet eder.

Rüyada sarayda oturmak bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada apartmanın en üst katında oturmak cebinin para göreceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, zor günlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada önceden oturduğu evi görmek büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, iyi zamanlar geçireceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments