Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trafik sıkışıklığı görmek

Rüyada trafik sıkışıklığı görmek

Rüyada trafik sıkışıklığı görmek malının artacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, verimliliğinin artacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada trafik sıkışıklığı gördüyseniz:

  • Hali hazırda devam eden işler, planlar, ilişkiler veya projler sizi umutlandırıyor ya da en azından pozitif düşünmenize neden oluyor olabilir.

Rüyada trafik sıkışıklığı görmek her konuda şansın yaver gideceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, geleceğin güzel olacağına delalettir.

Rüyada sıkışık arabaya binmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada sıkışık oturmak yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, bütçesinin daralacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada trafik kazası görmek kazancının bol olacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada trafikte olmak hayırlı bir haber alınacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine işaret eder.

Rüyada kendini trafikte görmek hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada trafik kazasında öldüğünü duymak yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına inanılır.

Rüyada trafik kazasında kan görmek adının fesada karışacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments