Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın üzerine oturmak

Rüyada yılanın üzerine oturmak

Rüyada yılanın üzerine oturmak isteklerine kulak vereceğine, kendisine ev alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın üzerine oturmak gördüyseniz:

  • Şikayetler veya eleştiriler söz konusu olabilir ya da işle ilgili aksilikler meydana gelebilir.

Rüyada yılanın üzerine oturmak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yılan üstüne oturmak iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılan üzerine oturmak insanlardan uzaklaşılacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın üstüne oturmak ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek balkonda oturmak aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağın üstünde oturmak önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına işarettir.

Rüyada oturduğu evi boş görmek rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, şansının kendinden yana olacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin kucağına oturmak gayretlerinin ödüllendirileceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments