Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada önceden oturduğu evi görmek

Rüyada önceden oturduğu evi görmek

Rüyada önceden oturduğu evi görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, anne baba ile ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada önceden oturduğu evi gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanarak olumsuz durumları olumluya çevirebilirsiniz.

Rüyada önceden oturduğu evi görmek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada önceden oturduğun evi görmek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada önceden yaşadığın evi görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, hayırlı ve güzel olacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada önceden yaşadığı evi görmek işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine rivayet eder.

Rüyada önceden sevdiğin kişiyi görmek strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, kara kara düşüneceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada daha önceden ölmüş birini görmek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına delalet eder.

Rüyada daha önceden ölmüş birinin tekrar öldüğünü görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, rahat bir hayatı olacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine işarettir.

Rüyada önceden ölmüş birinin tekrar öldüğünü görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments