Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarayda oturmak

Rüyada sarayda oturmak

Rüyada sarayda oturmak bir sebeple sıkıntılarının artacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, zorlukların yaşanacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarayda oturmak gördüyseniz:

  • Aniden, hat sanatıyla uğraşmaya başlar ya da Çinceye merak duyarsanız şaşırmayın.

Rüyada sarayda oturmak dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine rivayet eder.

Rüyada saray görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada çırağan sarayını görmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarayda evlenmek tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına inanılır.

Rüyada saray gibi ev görmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski saray görmek sevinçli haberler alınacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saray gibi bir ev görmek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine alamet etmektedir.

Rüyada saray kapısı görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments