Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yükseğe oturmak

Rüyada yükseğe oturmak

Rüyada yükseğe oturmak böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, belalardan korunacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, durulacağına delalet eder.

Rüyada yükseğe oturmak gördüyseniz:

  • Alt yapısı olmayan yatırımlardan veya size ihtiyacınız olmayan şeyler satmaya çalışan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada yüksek yerde oturmak sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek balkonda oturmak rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir binada oturmak ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına yorulur.

Rüyada yüksek dağda oturmak aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, arabasını ve toprağının olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek binada oturmak kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek duvarda oturmak geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada yükseğe oturmak hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, mali krize gireceğine, işinin en iyisi olacağına alamet eder.

Rüyada yüksek yere oturmak büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments