Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıkışık arabaya binmek

Rüyada sıkışık arabaya binmek

Rüyada sıkışık arabaya binmek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, kendisi ile baş başa kalacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sıkışık arabaya binmek gördüyseniz:

  • Geçmişte yaptıklarınızın rehberliği size yardım edebilir.

Rüyada sıkışık arabaya binmek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına alamet eder.

Rüyada trafik sıkışıklığı görmek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, tatsız haberlerin alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sıkışık oturmak dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin arabasına binmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada karanlıkta arabaya binmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine inanılır.

Rüyada başbakanın makam arabasına binmek en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada son model arabaya binmek ekmeğinin verimli olacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şoförsüz arabaya binmek sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, işinin en iyisi olacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments