Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayın hallerini görmek

Rüyada ayın hallerini görmek

Rüyada ayın hallerini görmek sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayın hallerini gördüyseniz:

  • Hiçbir art niyet olmayan durumları bile şüpheyle karşılama eğilimlerindesiniz.

Rüyada ayın hilal halini görmek girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada ayın hallerini görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına inanılır.

Rüyada ayının birine saldırdığını görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, ekmeğinin verimli olacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayın parladığını görmek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayının kovalamasını görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayın döndüğünü görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayın yeryüzüne düştüğünü görmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına delalet eder.

Rüyada kış ayında kiraz görmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments