Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kış ayında kiraz görmek

Rüyada kış ayında kiraz görmek

Rüyada kış ayında kiraz görmek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, verilen kararların geri çekileceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kış ayında kiraz gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin söz veya hareketlerinden rahatsızlık duyabilirsiniz.

Rüyada kış ayında kiraz görmek hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, işlerinin sarpa saracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine yorulur.

Rüyada kış ayını görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına inanılır.

Rüyada kış ayında denize girmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kış mevsiminde kiraz görmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına tabir olunur.

Rüyada kış günü görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kış mevsiminde yaz görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine rivayet eder.

Rüyada yazın kışlık görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada kış kabağı görmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, borçlarının ödeneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments