Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayın döndüğünü görmek

Rüyada ayın döndüğünü görmek

Rüyada ayın döndüğünü görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, insanların hayır dualarını alacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada ayın döndüğünü gördüyseniz:

  • Tereddüt etmeden harekete geçeceğe benziyorsunuz.

Rüyada ayın döndüğünü görmek uzun süre kendini toparlayamayacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin ölümden döndüğünü görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dünyanın ters döndüğünü görmek hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, sevdiği birini kırmaya, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına işaret eder.

Rüyada ölen birini hayata döndürmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski işyerine geri döndüğünü görmek onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye döndüğünü görmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Rüyada askerin döndüğünü görmek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin sana geri döndüğünü görmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments