Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayının birine saldırdığını görmek

Rüyada ayının birine saldırdığını görmek

Rüyada ayının birine saldırdığını görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine işarettir.

Rüyada ayının birine saldırdığını gördüyseniz:

  • Spor yaparak veya hareketli bir aktiviteyle bunu üzerinizden atın.

Rüyada ayının saldırdığını görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına inanılır.

Rüyada ayının birine saldırdığını görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına yorulur.

Rüyada ayın etrafında yıldız görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada ayın evrelerini görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayın dünyaya yaklaştığını görmek kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına işarettir.

Rüyada ayın fotoğrafını çekmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine alamet eder.

Rüyada mayıs ayında kar görmek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, çok mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayın harfi görmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, endişelerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments