Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayın yeryüzüne düştüğünü görmek

Rüyada ayın yeryüzüne düştüğünü görmek

Rüyada ayın yeryüzüne düştüğünü görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, düşmanların barışacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada ayın yeryüzüne düştüğünü gördüyseniz:

  • Heyecan verici bir olayın başında duruyorsunuz.

Rüyada ayın yeryüzüne düştüğünü görmek barış ve sevgi ortamında bulunacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, övgü dolu sözler duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden yeryüzüne bakmak hem de işinde söz sahibi olacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeryüzüne bakmak anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeryüzüne inmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeryüzü görmek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayın suya düştüğünü görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayın yere düştüğünü görmek bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına inanılır.

Rüyada ayın denize düştüğünü görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments