Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayının kovalamasını görmek

Rüyada ayının kovalamasını görmek

Rüyada ayının kovalamasını görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayının kovalamasını gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız düzenlemeler ya da birlikte yaşadığınız bir kişiyle sorunları detaylı şekilde ele almanız olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada ayının kovalamasını görmek işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına rivayet eder.

Rüyada ayın patladığını görmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına işaret eder.

Rüyada ayın dünyaya çarpmasını görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayının saldırısına uğramak ona şifa olmayacağına, doğru adımlar atacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine yorulur.

Rüyada nisan ayını görmek kendisini çaresiz hissedeceğine, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine inanılır.

Rüyada şubat ayını görmek yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada temmuz ayında kar görmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada temmuz ayında kar yağdığını görmek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments