Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sık sık karabasan görmek

Rüyada sık sık karabasan görmek

Rüyada sık sık karabasan görmek hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, günlerini hastanede geçireceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sık sık karabasan gördüyseniz:

  • Sizi seven kişiler ya da hayranlarınız uzun zamandır onlardan yardım istemenizi veya destek olmalarına olanak tanımanızı bekliyorlar.

Rüyada sık sık karabasan görmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine delalet eder.

Rüyada karabasan görmek bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada karabasanla konuşmak hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine işaret eder.

Rüyada karabasan bastığını görmek hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karabasan dövmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada karabasandan kurtulmak atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada karabasan olmak elini eteğini her şeyden çekeceğine, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına delalet eder.

Rüyada karabasan geldiğini görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments