Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karabasan görmek

Rüyada karabasan görmek

Rüyada karabasan görmek daha çok çalışılacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karabasan gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletebilir veya maddi kazanç elde etme ya da kar etme konusunda yeteneklerinizle dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz.

Rüyada karabasan dövmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada karabasan geldiğini görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına alamet eder.

Rüyada karabasan olmak eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, acı tecrübeler edineceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada karabasan görmek kız çocuğunun olacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına rivayet eder.

Rüyada sık sık karabasan görmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sürekli karabasan görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, yeni yollara girileceğine rivayet eder.

Rüyada karabasanla konuşmak böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karabasan bastığını görmek içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments