Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karabasan olmak

Rüyada karabasan olmak

Rüyada karabasan olmak yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine delalet eder.

Rüyada karabasan olmak gördüyseniz:

  • Sabahtan itibaren fiziksel gücünüzü yeniden hissediyorsunuz.

Rüyada karabasan görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, zenginliğinin artacağına tabir olunur.

Rüyada karabasandan kurtulmak çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada karabasan geldiğini görmek aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada karabasan basması görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına alamet eder.

Rüyada karabasan yakalamak her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına tabir olunur.

Rüyada karabasanla konuşmak çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine alamet eder.

Rüyada karabasan dövmek sonradan da çok üzüleceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada karabasan öldürmek yollarını ayıracağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, o kapıyı kapatacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments