Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karabasan geldiğini görmek

Rüyada karabasan geldiğini görmek

Rüyada karabasan geldiğini görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karabasan geldiğini gördüyseniz:

  • İleriye dönük adımlar üzerinde durmak isteyebilirsiniz.

Rüyada karabasan geldiğini görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına delalettir.

Rüyada karabasan yakalamak ferahlığa çıkılacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada karabasan basması görmek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürekli karabasan görmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karabasanla konuşmak çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına alamet eder.

Rüyada karabasandan kurtulmak kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sık sık karabasan görmek aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karabasan öldürmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments