Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karabasan dövmek

Rüyada karabasan dövmek

Rüyada karabasan dövmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, maddi yükünün artacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, mutluluğunun da artacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada karabasan dövmek gördüyseniz:

  • En az sizin kadar, size verebileceği şeyleri olan bir iş birliği söz konusu olabilir.

Rüyada karabasan dövmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına delalettir.

Rüyada karabasan basması görmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürekli karabasan görmek hastalığını yenmeyi başaracağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada karabasan geldiğini görmek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada karabasanla konuşmak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına yorulur.

Rüyada karabasan öldürmek kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, işlerinin çok açılacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karabasan olmak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına inanılır.

Rüyada karabasan yakalamak aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments