Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karabasandan kurtulmak

Rüyada karabasandan kurtulmak

Rüyada karabasandan kurtulmak hayalkırıklıklarının giderileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, planların boşa gideceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Rüyada karabasandan kurtulmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla uyumlu ilişkiler içinde olup, yeni arkadaşlıklar geliştirebilirsiniz.

Rüyada karabasandan kurtulmak işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, saygı göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sürekli karabasan görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine rivayet eder.

Rüyada karabasan geldiğini görmek büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada karabasan öldürmek yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, geçimin kolaylaşacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına rivayet eder.

Rüyada sık sık karabasan görmek eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına delalet eder.

Rüyada karabasan bastığını görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada karabasan basması görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada karabasan dövmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, iş hayatında değişiklik yapacağına, hayırlı bir yola girileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments