Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karabasanla konuşmak

Rüyada karabasanla konuşmak

Rüyada karabasanla konuşmak rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, ticarette şansının yaver gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada karabasanla konuşmak gördüyseniz:

  • Eski bir fikre yeni bir bakış açısıyla yaklaşmanız yeteneklerinizin belirginleşmesini sağlayabilir.

Rüyada karabasanla konuşmak hayalkırıklıklarının giderileceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada karabasan olmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karabasan bastığını görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karabasan yakalamak karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine inanılır.

Rüyada karabasan geldiğini görmek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, acılarını dindireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına işaret eder.

Rüyada karabasandan kurtulmak iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada karabasan basması görmek bir işi rakiplerine kaptıracağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, kazanca kavuşacağına işarettir.

Rüyada sık sık karabasan görmek zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments