Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karabasan bastığını görmek

Rüyada karabasan bastığını görmek

Rüyada karabasan bastığını görmek rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada karabasan bastığını gördüyseniz:

  • Yedek bir plana ihtiyacınız var.

Rüyada karabasan bastığını görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada karabasan olmak bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada karabasanla konuşmak sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sık sık karabasan görmek eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada karabasan görmek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada karabasan yakalamak kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karabasan basması görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına işaret eder.

Rüyada karabasan öldürmek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, hem yıpranacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments