Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sihirli lamba görmek

Rüyada sihirli lamba görmek

Rüyada sihirli lamba görmek girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, dileklerinin de kabul olacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada sihirli lamba gördüyseniz:

  • Yeni atılımlar sizi oldukça zor durumlara sokabilir.

Rüyada alaaddinin sihirli lambasını görmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sihirli lamba görmek bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına rivayet eder.

Rüyada sihirli şeyler görmek sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına inanılır.

Rüyada sihirli yüzük görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine inanılır.

Rüyada sihir bozmak kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada sihirli asa görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına yorulur.

Rüyada sihirli küre görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, başına türlü işler geleceğine işaret eder.

Rüyada sihir yaptığını görmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments