Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sihirli taş görmek

Rüyada sihirli taş görmek

Rüyada sihirli taş görmek kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, geleceğin güzel olacağına, yükseldikçe yükseleceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına inanılır.

Rüyada sihirli taş gördüyseniz:

  • Genellikle yardım etme konusundaki ısrarınız takdire şayandır.

Rüyada sihirli taş görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine işarettir.

Rüyada sihirli yüzük görmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sihirli şeyler görmek inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet eder.

Rüyada sihirli lamba görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sihir büyü görmek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına delalettir.

Rüyada sihirli güçlerinin olduğunu görmek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada sihirli değnek görmek sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, iyi huylar edineceğine, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına işaret eder.

Rüyada sihir yaptığını görmek çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments