Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alaaddinin sihirli lambasını görmek

Rüyada alaaddinin sihirli lambasını görmek

Rüyada alaaddinin sihirli lambasını görmek onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, sorunlarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada alaaddinin sihirli lambasını gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde önemli bir yumuşama var.

Rüyada alaaddinin sihirli lambasını görmek maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sihirli lamba görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine işaret eder.

Rüyada sihir büyü görmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, üzüntülerin gideceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına rivayet eder.

Rüyada sihirli şeyler görmek güzel bir iş fırsatına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada sihirli taş görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sihir yapmak uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada sihirli asa görmek çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, işsiz ise işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sihir yaptığını görmek maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments